workshop Balans & Connectie

verdieping in je portret aanbrengen

In de workshops ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken. 

 

Door met verschillende thema's te werken krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft. 

Ik werk in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en ruimte (zowel letterlijk als figuurlijk). 

In de workshop Balans & Connectie onderzoeken we de energie uitwisseling tussen fotograaf en model. Door rust te vinden in jezelf en dit over te brengen op je model kom je tot een dieper contact. Connectie en expressie zijn de sleutel tot een portret met impact. Deze workshop-dag maak je kennis met mijn manier van werken en leer je praktische tools om vanuit balans te fotograferen en een sterkere connectie in je portretten te brengen. Dit is wellicht wel de meest belangrijke workshop!

Globaal programma

kennismaking

lezing

oefening balans

instructie connectie

fotograferen van model

afronding

Locatie: Amersfoort
Aantal deelnemers: max. 4

Data: volgen spoedig 

Tijd: 13.00-17.00uur
Vereisten: kennis van camera instellingen

De prijs voor een enkele workshop is €225,-.

Een bundel van drie workshops: €575,-
Een bundel van vijf workshops: €950,-


De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

sappig

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram