Your Next Level

een mentortraject van zes maanden

​Dit traject is voor iedere fotograaf die wil groeien. 

Tijdens maandelijkse bijeenkomsten werk je onder mijn mentorschap aan jouw fotografie. Fotografie is de ultieme reflectie van jezelf. Daarom is het zo belangrijk om naast praktische vaardigheden, ook aandacht te geven aan persoonlijke ontwikkeling.

 

Jouw werk wordt besproken, je krijgt instructies op het gebied van portretfotografie en opdrachten die je inzicht in jezelf geven. 


Dit betekent dat je na zes maanden niet alleen je portfolio en vaardigheden verbetert, maar ook meer richting voelt in wie je bent en wat je wilt. 

Er start halfjaarlijkse een nieuwe groep.
 

 • zes maandelijkse bijeenkomsten, waarvan 5 groepsbijeenkomsten en 1 individueel coachgesprek

 • maximaal 4 deelnemers (Corona-vriendelijk)

 • 10.30-16.30uur (inclusief pauzes)

 • inclusief koffie/thee/snacks, exclusief lunch

Start 2021

januari: #1 vrijdagen - data 2021:  22/1, 19/2, 19/3, 16/4 of 23/4 (ind. coachgesprek), 14/5, 18/6

VOL

Medio 2021 start een nieuwe groep. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de opening van inschrijving.

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

Your Next Level

voor elke portretfotograaf die wil groeien

Groei
Een langer traject betekent dat je de diepte in kunt gaan. Je leert veel over alle aspecten van een portret. Maar je leert ook over jezelf. Vooral je 'staat van zijn' heeft invloed tijdens het maken van portretten. 

Thema's
Je krijgt instructies in verschillende thema's om jouw portretfotografie te versterken. Denk aan licht, poseren, connectie, styling. 
 

Motivatie
Door het aangaan van dit traject, stel je je ontwikkeling niet langer uit. Je krijgt inspiratie en motivatie om in de actie te gaan en jouw next level te bereiken.

Portfolio
Gedurende het traject werk je aan een eigen portfolio, zodat je jouw actie omzet in een resultaat en je echt stappen gaat maken.

De investering die bij dit traject hoort is €995,- excl. 21% btw. Bij inschrijving wordt een aanbetaling van €200,- gedaan. Het restant bedrag dient vóór aanvang van de eerste bijeenkomst voldaan te zijn.  

Voor wie is dit programma bedoeld?​

Dit traject is voor iedere portretfotograaf die een verlangen heeft om te groeien. Niet alleen te groeien als fotograaf, maar ook als persoon. Technische basiskennis van de camera is een vereiste.

Wat is Your Next Level niet?

Dit is geen business-coach traject. Ondernemen komt zijdelings langs tijdens de bijeenkomsten, maar er wordt niet de nadruk gelegd op de ontwikkeling van je onderneming. Nu groeit die mee met jouw persoonlijke en fotografie-ontwikkeling, dus profijt voor je bedrijf (als je die hebt) heb je er zeker van.
 

Waar en wanneer vindt 'next level' plaats?

De maandelijkse bijeenkomst vinden plaats in mijn studio in Amersfoort of in de nabije omgeving. 


 

Hoe ziet een bijeenkomst er ongeveer uit?

We starten de groepsbijeenkomsten met foto bespreking. Je levert elke maand nieuwe beelden, die we met elkaar bekijken. Je leert niet alleen van je eigen besproken foto's, maar ook van die van de anderen. Na de fotobespreking is er tijd voor een oefening op het gebied van zelfontwikkeling. De thema's zijn verschillend, maar altijd toepasbaar op fotografie. Denk aan zelfwaardering, energie reguleren, overtuigingen rondom geld. Na de lunch gaan we fotograferen. Je krijgt instructies door mij en daarna ga je zelf aan de slag. We fotograferen een mix van modellen: kind, tiener en volwassene.

 

Hoeveel tijd moet ik investeren?

Je groeit voor jezelf, dus hoeveel extra tijd je investeert is aan jou.

Minimaal moet je denken aan acht uur per maand voor het uitvoeren van opdrachten, plus natuurlijk de bijeenkomsten. Wat levert het me op?

Een sterker portfolio, nieuwe vaardigheden, richting, inspiratie, een schop onder je kont, motivatie, (zelf)kennis en plezier.Wat is de groepsgrootte?

Er is plaats voor maximaal vier deelnemers per groep, zodat individuele aandacht gewaarborgd blijft. Het geeft ook letterlijk genoeg ruimte om de Corona maatregelen in acht te nemen.


 

Wat krijg ik precies?

 

 • Vijf maandelijkse groepsbijeenkomsten van zes uur in Amersfoort (of omgeving)

 • Eén individueel coach gesprek van een uur

 • Fotokritieken, instructies portretfotografie (daglicht en studio), opdrachten

 • Het enorm uitgebreide online programma ' Het Kinderportret' t.w.v. €97,-,

 • 10.30-16.30uur (inclusief twee pauzes)

Groepen

Groep #1 vrijdagen - data 2021:  22/1, 19/2, 19/3, 16/4 of 23/4 (ind. coachgesprek), 14/5, 18/6

VOL

Medio 2021 start een nieuwe groep. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de opening van inschrijving.

De investering die bij dit traject hoort is €995,- excl. 21% btw.

Bij inschrijving wordt een aanbetaling van €200,- gedaan. Het restant bedrag dient voor aanvang van de eerste bijeenkomst te worden voldaan.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

 • Facebook
 • Instagram