Your Next Level

breng verdieping aan in je fotografie

​Dit traject is voor iedere fotograaf die wil groeien. 

 

Je vindt fotografie geweldig en merkt dat je graag beter wilt worden. Je hebt de plaatjes in je hoofd, maar het komt er nog niet altijd uit zoals je wilt. 


In Your Next Level zul je stappen maken in je fotografie. In plaats van losse workshops die alleen de oppervlakte raken, is er in dit programma ruimte voor verdieping. 

Misschien ervaar je onrust of onzekerheid als je fotografeert. Of durf je geen professioneel tarief te vragen voor je werk. 

Fotografie is de ultieme reflectie van jezelf. Daarom is het zo belangrijk om naast praktische vaardigheden, ook aandacht te geven aan persoonlijke ontwikkeling.

In Your Next Level ga ik verder dan techniek, omdat ik geloof dat portretfotografie om zoveel meer dan dat gaat. 


Dit betekent dat je na zes maanden niet alleen je portfolio en vaardigheden verbetert, maar ook meer richting voelt in wie je bent en wat je wilt. 
 

Tijdens maandelijkse bijeenkomsten werk je onder mijn mentorschap aan jouw fotografie.

Wil je groeien?

Start 2021

Er start elk seizoen een nieuwe groep.
 

 • zes maandelijkse bijeenkomsten, waarvan 5 groepsbijeenkomsten en 1 individueel coachgesprek

 • maximaal 4 deelnemers (Corona-vriendelijk)

 • 10.30-16.30uur (inclusief pauzes)

 • inclusief koffie/thee/snacks, exclusief lunch

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de opening van inschrijving.

Your Next Level

voor elke portretfotograaf die zin heeft om grote stappen te maken

"Ik besloot Your Next Level bij  Iris te volgen vanwege haar geweldige werk. Ik zag een prachtig portret, gemaakt door haar dat een gouden medaille won in een wedstrijd. Later kreeg ik de kans om die foto in het echt te zien. Het is ongelooflijk hoe groot de impact het op me heeft achtergelaten, je wilt het centimeter voor centimeter bewonderen en het is moeilijk om het niet aan te raken - zo kwalitatief en mooi is het werk van Iris.
Tijdens de bijeenkomsten hield ik van alle verschillende soorten oefeningen en psychologische benaderingen van de fotografie. Als mentor beoefent Iris fotografie door haar ziel, en laat elke student hun eigen unieke stijl ontdekken. Bovendien hadden we geweldige mogelijkheden om elke keer foto's te maken met een model en konden we alle accessoires en apparatuur van haar studio gebruiken.
Tijdens de bijeenkomsten zijn we gegroeid als fotografen en hebben we nieuwe vriendschappen gesloten, en dit is voor mij een fortuin waard. Ik beveel Your Next Level ten zeerste aan. Er zijn niet genoeg sterren om het te beoordelen." ~ Karina Kaminska

De investering die bij dit traject hoort is €1195,- excl. 21% btw.*

Bij inschrijving wordt een aanbetaling van €200,- gedaan. Het restant bedrag dient vóór aanvang van de eerste bijeenkomst voldaan te zijn.  

* Het tarief wordt halfjaarlijks herzien.

Voor wie is dit programma bedoeld?​

Dit traject is voor iedere portretfotograaf die een verlangen heeft om te groeien. Niet alleen te groeien als fotograaf, maar ook als persoon. Technische basiskennis van de camera is een vereiste.

Wat is Your Next Level niet?

Dit is geen business-coach traject. Ondernemen komt zijdelings langs tijdens de bijeenkomsten, maar er wordt niet de nadruk gelegd op de ontwikkeling van je onderneming. Nu groeit die mee met jouw persoonlijke en fotografie-ontwikkeling, dus profijt voor je bedrijf (als je die hebt) heb je er zeker van.
 

Waar en wanneer vindt 'next level' plaats?

De maandelijkse bijeenkomst vinden plaats in mijn studio in Amersfoort of in de nabije omgeving. 


 

Hoe ziet een bijeenkomst er ongeveer uit?

We starten de groepsbijeenkomsten met foto bespreking. Je levert elke maand nieuwe beelden, die we met elkaar bekijken. Je leert niet alleen van je eigen besproken foto's, maar ook van die van de anderen. Na de fotobespreking is er tijd voor een oefening op het gebied van zelfontwikkeling. De thema's zijn verschillend, maar altijd toepasbaar op fotografie. Denk aan zelfwaardering, energie reguleren, overtuigingen rondom geld. Na de lunch gaan we fotograferen. Je krijgt instructies door mij en daarna ga je zelf aan de slag. We fotograferen een mix van modellen: kind, tiener en volwassene.

 

Hoeveel tijd moet ik investeren?

Je groeit voor jezelf, dus hoeveel extra tijd je investeert is aan jou.

Minimaal moet je denken aan acht uur per maand voor het uitvoeren van opdrachten, plus natuurlijk de bijeenkomsten. Wat levert het me op?

Een sterker portfolio, nieuwe vaardigheden, richting, inspiratie, een schop onder je kont, motivatie, (zelf)kennis en plezier.
Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. Wat is de groepsgrootte?

Er is plaats voor maximaal vier deelnemers per groep, zodat individuele aandacht gewaarborgd blijft. Het geeft ook letterlijk genoeg ruimte om de Corona maatregelen in acht te nemen.


 

Wat krijg ik precies?

 

 • Vijf maandelijkse groepsbijeenkomsten van zes uur in Amersfoort (of omgeving)

 • Eén individueel coach gesprek van een uur

 • Fotokritieken, instructies portretfotografie (daglicht en studio), opdrachten

 • De online cursus 'Portret Nabewerking' t.w.v. €39,-,

 • 10.30-16.30uur (inclusief twee pauzes)

"Iris Valentina is een fotografe met veel gevoel voor de mensen om haar heen. Dit komt ook tot uiting in haar coaching. Iris maakt prachtige portretten en helpt ook anderen verder op hun pad als fotograaf. Dit doet zij vanuit haar hart en zonder terughoudendheid in het delen van haar kennis. Ik raad iedereen aan naar haar toe te gaan!" ~ Marja van Noort

Naar alle waarschijnlijkheid start in september een nieuwe groep. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de opening van inschrijving.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

 • Facebook
 • Instagram