workshops

Inspiratie. Groei. Verbinding.
 
 

Ik kijk naar mijn model. Ik praat zachtjes. Ik leg een lok opzij. Trek het kraagje goed.
Ik vraag om aandacht. Echte aandacht.

Door mijn lens zoek ik naar een mooie hoek. Een kleine aanpassing. Schouder iets naar achter, kin iets draaien. Sluit je ogen. Haal adem. Ik adem mee. En.. open. Kijk naar mij. Ik kijk naar jou. Ik zie jou. 

Ik druk af en voel een kleine riling door mijn lichaam. Dit is een magisch moment. Ik vang een stukje ziel. Iets wat ons allemaal verbindt met elkaar. Samen brengen we iets moois de wereld in. Dít is waar het om draait. 


Ik ben een open boek. Ik motiveer je om je mooiste werk te maken. Ik wil dat jij je mooiste werk maakt. Ik wil dat je geniet. 

Verwacht geen flashy business model van mij. Ik bezit geen heilige graal tot instant succes. Fotografie is vlieguren maken. Oefenen, oefenen, oefenen. Ondernemen is vlieguren maken. Actie, reflectie, schaven en schrappen, plannen maken en weer actie. 


Mijn aanpak is bewust, authentiek en duurzaam.  

Heb je zin om te groeien? Wil je je ontwikkelen? Vanuit een plek van plezier en liefde voor het vak?
Hieronder vind je mijn huidige aanbod. Als iets je aanspreekt, hoop ik je snel te ontmoeten: online of in de studio. 

 

x Iris
 

*** Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus vinden er tot 1 juni 2020 geen workshops in de studio plaats.

WHAT PEOPLE SAY

"Ik heb mijn energie gewoon maximaal verhoogd vandaag dankzij jou, Iris en hier ben ik je weer zo dankbaar voor ! Zo veel nuttige informatie, het feit dat je gewoon ook steeds alles meegeeft, zonder filter, zonder iets achter te houden. Het is zo kostbaar. "

 

13-mei-2019-by-Wendy-van-Hardeveld-IMG_6
10 dagen inspiratie

10 emails, 10 lessen, 10 opdrachten, 10 euro

thuis studie

Deze reeks zal je inspireren en vooral activeren. Diverse opdrachten richten zich op jou. Jij bent het uitgangspunt. Als reflectie en actie arm in arm gaan, kun je mooie dingen verwachten. Lees hier verder en start vandaag nog!

IRIS-VALENTINA-senna-1-2.jpg
Het fundament online modules

een uitgebreide e-cursus 

BESTEL VOOR 31/MAART/2020 EN ONTVANG EEN VIDEO REVIEW T.W.V. €75,-

thuis studie

Leer een prachtig (kinder)portret maken, van begin tot eind, aansluitend op jouw stijl.
Licht, poseren, styling, connectie, Photoshop, en veel meer. Dit programma omvat alles om jouw de fotograaf te laten zijn die je wilt zijn. Inclusief een uitgebreide module over bewust ondernemen! Lees hier meer.

IRIS-VALENTINA-gloria-2.jpg
Creatiekracht

een e-cursus waar je leert te creeren vanuit hart & ziel

thuis studie

Wat geeft jou inspiratie? Waar liggen de wortels van jouw plezier? Wat zet je creativiteit aan en wat blokkeert je creativiteit?
Deze e-cursus is inspirerend en vooral heel erg leuk! Hij bestaat uit drie modules: creatief in jezelf, creatief in je camera en creatief in Photoshop. Veelzijdig en activerend. Lees hier meer.

Photoshop module

in heldere video's de fine art nabewerking uitgelegd

thuis studie

In deze module (vast onderdeel van 'het fundament') laat ik je stap voor stap zien hoe ik een portret met gebruik van Lightroom en voornamelijk Photoshop nabewerk. Geen geheimen, klare taal en inspirerend! Je schaft hem hier aan en kan direct aan de slag. 

IRIS-VALENTINA-senna-1-2.jpg
Het fundament

een workshop: 1 op 1 of in een groep

in de studio

Leer een prachtig (kinder)portret maken, van begin tot eind, aansluitend op jouw stijl.
Licht, poseren, styling, connectie, Photoshop, en veel meer. Dit programma omvat alles om jouw de fotograaf te laten zijn die je wilt zijn. Inclusief een uitgebreide module over bewust ondernemen! Lees hier meer.

IRIS-VALENTINA-ylse-2.jpg
Your next level

een mentortraject van 6 maanden

in de studio

Dit programma is voor fotografen die op zoek zijn naar duurzame verandering. Trouw blijvend aan jezelf en aan jouw situatie en leerdoelen, ontwikkel je je met de steun van een groep en mijn begeleiding. Je leest er hier meer over.

Creatiedag

samen wentelen in creatiekracht

in de studio

Met gelijkgestemden een middagje heerlijk portretten maken, van prachtige modellen in een volledig uitgeruste studio en prachtige natuuromgeving. Alles is gefaciliteerd, je hoeft alleen maar te genieten. Geef je hier op voor de volgende creatiedag.

IRIS VALENTINA 2020

06-19817596

Studio: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven 

Nederland, the Netherlands