WELKOM BIJ IRIS VALENTINA

en de wondere wereld van kinderportretten

Met heel veel plezier geef ik al sinds een aantal jaar workshops aan fotografen. Zowel starters als verder gevorderde fotografen kunnen bij mij terecht. Het is mijn intentie om ieder zoveel mogelijk mee te geven, aansluitend op persoonlijke leerwensen. Daarom werk ik graag 1 op 1 of in kleine groepen. Ik ben een open boek en deel alles wat ik weet. Ik beweer ook niet alles te weten, een stukje nederigheid siert de mens vind ik! Wat ik je sowieso kan garanderen is dat mijn bevlogenheid voor dit prachtige vak je zal inspireren mooiere portretten te maken.

WAT DE DEELNEMERS ZEGGEN

De workshop was heel fijn.

Voor de workshop begon had ik hoge verwachtingen, maar de workshop was boven mijn verwachting.

Het was een leerzame en gezellige dag.

De workshop heeft me heel veel energie gegeven en zeker naar een hoger level gebracht.

De dagen na de workshop had ik het idee dat ik nog heerlijk op een wolk zat en alles werkte nog door.

Tijdens de workshop mag je alles vragen.

Iris is rustig en kan alles heel helder en duidelijk uitleggen.

Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en ook de lunch is zeer goed verzorgd.

Na de workshop had ik heel veel stof om over na te denken en ik wil hier meer van weten, daarom ben ik van plan om nog een verdieping bij Iris te volgen.

Deze workshop raad ik zeker aan.

Margrietha van Mastwijk

013_iris_by_mikaela-WEB-1.jpg

Iris Valentina is portret- en kunstfotograaf, ondernemer en fotografie-coach. Ze heeft een voorliefde voor stille, persoonlijke kinderportretten in een integere stijl. Haar signature is herkenbaar en is beloond met internationale prijzen. Met veel plezier begeleidt ze fotografen op hun pad in dit prachtige vak. 

Over Iris Valentina

MELD JE NU AAN VOOR DE

GRATIS MINI E-CURSUS 'VIND JOUW STIJL'

RISE UP 101

Ven je klaar voor de volgende stap?

Ben je klaar om te groeien? Voel je dat je huidige genre je niet volledig vervult, of wil je je genre versterken? Of start je net en zie je door de bomen het bos niet meer? Mis je een aantal componenten om je fotografie en je bedrijf naar een volgend level te trekken?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik deel alles met je wat ik aan kennis, vaardigheden en inzichten alle jaren heb verzameld. Om te versnellen en nieuwe grond te breken, helpt het soms om externe begeleiding in te schakelen.

 

Al die vragen, klein en groot, kosten tijd om uit te vinden. Ik breng alles voor je op 1 plek. Dit bespaart je tijd en energie, wat je waarschijnlijk graag voor andere dingen gebruikt: het daadwerkelijk fotograferen bijvoorbeeld. 


Dit 1 op 1 programma is ontworpen om je op jouw niveau en in jouw tijd snel naar een hoger niveau te brengen. De unieke combinatie van online modules èn 1 op 1 tijd met mij in de studio, maakt dat jij snel kan groeien.

overzicht programma's

IRIS VALENTINA

06-19817596

Studio: Schakelstede 91, Nieuwegein, NL

Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven, NL

©2019 by Iris Valentina - lees privacy verklaring