workshop Visualiseren & Poseren

idee vertalen naar beeld

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

In de workshops ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken.
 

Door met verschillende thema's te werken krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft. 

Ik werk in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en ruimte (zowel letterlijk als figuurlijk). 

In de workshop Visualiseren & Poseren besteden we aandacht aan de kracht van verbeelding. Al voordat je je camera oppakt kun je beginnen met het vormen van beelden. Deze beelden zijn het krachtigst als ze van binnenuit komen. Als jij jouw verhaal laat spreken. Vervolgens maak je de vertaalslag naar het vertalen van het beeld in je hoofd, naar het beeld in je camera. Poseren helpt je jouw beeld sterk uit te drukken. Poseren is lichaamstaal communiceren en een onmisbaar element in portretfotografie.

Globaal programma

kennismaking

lezing

oefening visualiseren

instructie poseren

fotograferen van model

afronding

Locatie: Amersfoort
Aantal deelnemers: max. 4

Data: volgen spoedig 

Tijd: 13.00-17.00uur
Vereisten: kennis van camera instellingen

De prijs voor een enkele workshop is €225,-.

Een bundel van drie workshops: €575,-
Een bundel van vijf workshops: €950,-


De prijzen zijn exclusief 21% btw.

sappig

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram