Workshop Visie & Licht

de basis van een portret begint hier

In de workshops ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken. 

 

Door met verschillende thema's te werken krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft. 

Ik werk in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en ruimte (zowel letterlijk als figuurlijk). 

In de workshop Visie & Licht beginnen met het doorgronden van jouw visie binnen de portretfotografie. We gaan kijken naar je persoonlijke drijfveren en datgene wat maakt dat je zin hebt je camera op te pakken. Dit is je startpunt en versterking hierin aanbrengen maakt dat je een consistenter portfolio opbouwt. Daarnaast kijken we naar natuurlijk licht en flitslicht opstellingen. Ik gebruik eenvoudige technieken die je snel onder de knie zult krijgen en ook na de workshop zelf kunt inzetten. 

Globaal programma

kennismaking

lezing

oefening visie

instructie licht

fotograferen van model

afronding

Locatie: Amersfoort
Aantal deelnemers: max. 4

Data: volgen spoedig 

Tijd: 13.00-17.00uur
Vereisten: kennis van camera instellingen

De prijs voor een enkele workshop is €225,-.

Een bundel van drie workshops: €575,-
Een bundel van vijf workshops: €950,-


De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

sappig

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram