Hartstikke leuk dat je met ons wilt samenwerken op deze workshop! DANK JE WEL!

 

Elke workshop heeft een ander thema. Iris communiceert dit van te voren met je. 

Meestal begint een workshop met een instructie door Iris. Dit vraagt wat geduld, want het is meer uitleg en praten, dan fotograferen. ;) Daarna gaan de deelnemers foto's maken. Ik ben er bij ter begeleiding.


Er zijn meestal vier deelnemende fotografen. 

Na afloop sturen we allemaal een paar foto's na, die je kunt gebruiken voor je portfolio. Reken op 1-3 portretten per deelnemende fotograaf. 

  • Ik vind het fijn als meiden t/m 14 jaar zonder make-up (ook geen mascara) komen en met schoongewassen haren. 

 

  • Let op verzorgde nagels, liefst ongelakt.

 

  • Voor meisjes en vrouwen heb ik wat kleding in de studio hangen, voor jongens helaas niet. Ik wil jullie vragen om zelf een aantal kleding stukken mee te nemen (ook meiden!), zowel boven als onderkleding:  Effen basiskleuren en diepe tonen doen het goed. Geen spierwit, opdrukken, drukke prints & kleuren. Zachte, vloeiende stoffen, die het lichaam goed omhullen werken goed. Kant, zacht katoen, viscose, zijde en velours zijn mooi. Een mooie organische print kan soms ook goed werken. 

 

  • Neem ook graag een huidkleurige (liefst strapless) bh mee of een huidkleurig hemdje.

Vanwege beperkte ruimte graag geen extra mensen meenemen. Een ouder/verzorger mag uiteraard aanwezig zijn. Er is ruimte op de gang om te wachten. 


Vanwege de strakke planning helpt het ons als jullie op tijd komen! 


Hieronder vind je het contract ter inzage. Tijdens de workshop kan deze in mijn studio digitaal ondertekend worden, dus je hoeft behalve goed doorlezen nu niks te doen. 
 

De studio is gelegen in het Eemklooster. Je vindt de routebeschrijving en de adresgegevens hier

Mocht je de studio niet kunnen vinden, of je bent vertraagd, kun je me bereiken op 06-19817596.

Contract workshop bij Iris Valentina


Artikel 1 Het doel van deze fotoshoot in het kader van een workshop georganiseerd en gefaciliteerd door Iris Valentina is:

instructie geven op basis van een thema binnen de portretfotografie.  Tijdens de workshop worden foto's van het model gemaakt door Iris (tijdens instructie) en de deelnemende fotografen.

 

Artikel 2 Het model ontvangt: - binnen vier weken na de fotoshoot van Iris en de deelnemende fotografen tenminste 1 portret in de vorm van een digitaal bestand met mogelijk klein watermerk. - De fotograaf in kwestie kiest de beste foto{'s) en bewerkt deze na. Er is geen inzage of keuze uit meer portretten. - De onbewerkte, en door fotograaf niet-selecteerde foto’s worden niet beschikbaar gesteld. - Het model mag de foto’s gebruiken voor persoonlijke doeleinden inclusief sociale media en indien van toepassing, openbaar maken voor promotie doeleinden van zijn/haar werk als model (portfolio, website, internet), mits onder vermelding van de naam van de fotograaf als maker van de foto’s of onder vermelding van de website van de fotograaf. Iedere andere openbaarmaking van de foto’s door het model zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf is niet toegestaan. - Iris Valentina stelt zich niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde portretten.  

Artikel 3 De fotograaf heeft het onverdeelde auteursrecht van de foto’s en videobeelden, met inbegrip van het recht tot openbaarmaking en/of digitale bewerking. De fotograaf mag deze foto’s gebruiken om zijn werk te promoten op zijn website, internet, portfolio (map met prints), fototentoonstellingen (internet of anders). Ten alle tijden zal de fotograaf bij publicaties het model niet benadelen of haar/zijn naam schaden.


 

Artikel 4 Het is niet toegestaan (delen van) de foto’s te gebruiken of laten gebruiken voor het vervaardigen van montages die afbreuk doen aan het oorspronkelijke onderwerp c.q. ontwerp van de opdracht of die de intenties, de integriteit en/of de persoonlijke levenssfeer van het Model of de Fotograaf en Make up artist kunnen schaden. Het is dan ook niet toegestaan zonder toestemming foto’s te croppen (bijsnijden) of te bewerken met bijvoorbeeld sociale media filters.


 

Artikel 5 Indien een van beide partijen tot publicatie etc, anders dan onder voorgaande afgesproken wil overgaan is dit pas toegestaan nadat de ander nadrukkelijk schriftelijke toestemming heeft verleend en/of er schriftelijk overeenstemming is over de financiële vergoeding.
 


 

Artikel 6 De voorwaarden in dit contract zijn geldig in alle landen van de wereld. Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voor eventuele geschillen verklaren zij de Kantonrechter c.q. de Rechtbank bevoegd over alle geschillen voortvloeiende uit deze overeenkomst te oordelen.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram