Workshop

een introductie tot het kinderportret

Deze workshop vindt plaats in mijn studio in Amersfoort en is voor de fotograaf die zich wil verrijken met meer kennis en vaardigheden rondom het kinderportret. 

Deze introductie tot het kinderportret laat je kennis maken met een aantal grondbeginselen van de opbouw van een krachtig portret: namelijk licht, poseren en connectie. 

Aan de hand van heldere instructies laat ik je zien hoe je tot een verstillend portret komt.

 

We gaan werken met een flitslicht en ik laat je zien hoe je op eenvoudige wijze een zacht en schilderachtig licht krijgt. 

Ik laat je vervolgens een aantal basisposes zien die je altijd en overal kunt inzetten. We laten ons hierbij leiden door de natuurlijke lichaamstaal. 

Tot slot neem ik je mee in mijn onderscheidende benadering waarmee je een mooie connectie en expressie met je model krijgt.


We werken met modellen en je krijgt zelf ook de mogelijkheid om portretten te maken. Deze mag je gebruiken voor je sociale media en website. 

Nabewerken komt niet aan de orde en is als e-cursus los verkrijgbaar. Je ontvangt hiervoor een kortingscode na aanmelding van deze workshop.  

Informatie

Zondag 31 januari 2021

13-17 uur

Amersfoort

max. 4 deelnemers (Corona-proof)

Technische basiskennis van de camera is een vereiste

€225,- excl. 21% btw

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

De workshops zijn tot uitgesteld vanwege de huidige Corona maatregelen.

De workshops zijn tot uitgesteld vanwege de huidige Corona maatregelen.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram