The Loved Female Body

een eerbetoon aan het vrouwelijk lichaam

The Loved Female Body is een doorlopend project van Iris Valentina. 
 

'The Loved Female Body' brengt een ode aan het vrouwelijk lichaam. Wat als we met waardering en liefde kijken? Onze gedachten stellen voorwaarden aan het lichaam, maar het lichaam is er onvoorwaardelijk voor ons.

In tijden waarin vrouwen streven naar het onmogelijke perfecte lichaam, kunnen we over het hoofd zien hoe het lichaam ons dient.

Alle 'imperfecties' vertellen een verhaal.

Ons lichaam draagt ​​ons en ondersteunt ons onvoorwaardelijk, maar onze geest stelt voorwaarden aan het lichaam.

The Loved Female Body gaat over het eren van het lichaam: ernaar kijken met liefde, respect en waardering.

Your Loved Female Body

een helende sessie waarin je anders naar je lichaam gaat kijken

Een 'The Loved Female Body fotoshoot' is absoluut meer dan een prachtig kunstwerk. Het is heling, omarming en liefdevol kijken naar je lichaam. Het is het bedanken van je lichaam. Het is een reis naar binnen, waar een zacht licht mag schijnen op oude overtuigingen. Het is een loslaten en ontvangen. 

 

 Je kunt jezelf deze rijke ervaring kado doen. 

Ik beloof je dat dit kado een blijvende waarde houdt.

In een sessie gaan we samen het creatieproces is. Ik kijk met aandacht en zoek naar lijnen, vormen, kleuren, lichtspelingen, beweging en composities die jouw lichaam prachtig tot haar recht laat komen. 

Na afloop ontvang je een privé online gallerij vol prachtige beelden. Kijk met liefde. 

Je kijkt welke portretten jou het diepst raken en welke je wilt nabestellen. Die verwerk ik tot een kunstfoto, met mijn integere en artistieke nabewerking.

Je neemt alleen af welke je wilt. Er is geen verplichting tot aanschaf. 

Your Loved Female Body sessie

€95,- (introductieprijs)

Kunstportretten van jouw lichaam

vanaf €75,-

Na een hele donkere periode in mijn leven, voelde dit voor mij als een bevrijding. 

Niet oordelend, maar met compassie en liefde naar jezelf kijken, jezelf te omarmen zoals je bent in al je kwetsbaarheid, wat een mooie en helende ervaring. 

Het heeft mij diep ontroerd en weer een stap dichter bij mijzelf gebracht, wetende dat ik goed ben zoals ik ben.

 

Ik hoop dat meer vrouwen door dit project zichzelf met andere ogen gaan bekijken, met zachtheid en liefde.

- Saskia

De sessie heeft flink impact gehad...op de terugweg sloeg het in tranen tranen alle negatieve gedachten mbt mijn lijf tuimelden over elkaar  heen....boosheid frustratie machteloze woedde...eronder zat angst volledig mij te mogen zijn. Ik ben niet goed genoeg gaan geloven en teveel ook. Dan kan het vuur van de passie er in volle vrijheid niet zijn. Tijdens mijn meditatie gisteren kreeg ik een bal ban vuur aangereikt van mijn hogere zelf om te integreren en mee te werken op het aardse vlak. Wat een cadeau! Het is nog onwennig en ook weer niet.
Ik voel een kracht en een vastberadenheid in mij die ik vanuit mijn hele jonge kindertijd ken.
Work in progress. 
Dankbaar.

- Angelique

Het was een hele mooie dag gisteren. Ik was met twee vrouwen bij wie ik me op mijn gemak voelde, en die elkaar ook kenden. Samen creëerden we een bedding waarin het voor mij heel fijn was om gefotografeerd te worden. Ik zag er naar uit, omdat ik Iris volledig vertrouw in haar verfijnde kijk. Ik dank haar voor haar liefdevolle en professionele houding waarin ik kon Zijn.

Ik heb de foto’s van mij gezien, en ze ontroeren me zeer. In deze wereld waarin vrouwen een “perfect” lichaam dienen te hebben, is juist het imperfecte van een grote schoonheid. Daarvoor heeft Iris een groot oog van schoonheid.

- Rose

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram