TFP SAMENWERKING

met Iris Valentina

DOEL

Hartstikke leuk dat we samen een fotoshoot op TFP (Time for Photos/portfolio) basis gaan doen. Ik kijk er naar uit!
 

Naast portret sessies voor (particuliere en zakelijke) klanten en workshops, doe ik graag vrij werk.
Het doel hiervan is zelfontwikkeling en groei, maar ook om foto's  te maken voor stock websites (denk aan bookcovers) en evt. print verkoop, publicaties. 

VERGOEDING
• De vergoeding die ik voor deze TFP samenwerking aanbied is circa 3 portretten (digitaal geleverd in web resolutie - niet geschikt om te printen)  

• Indien je prijs stelt op een print voor privé-gebruik kan dit tegen een vergoeding. Informeer naar de mogelijkheden indien van toepassing.
 

CONTRACT

De gemaakte portretten kunnen worden ingestuurd naar Arcangel stock agency, (een bedrijf dat bookcovers verkoopt). 
Indien je hier tegen bezwaar hebt, laat het dan voorafgaand aan de fotoshoot weten. Het is mogelijk dat ik dan van de TFP samenwerking afzie, maar niet per definitie. 
Hier kun je het contract van Arcangel stock agency inzien (we vullen hem middels een app in de studio in)


Indien we besluiten tot een TFP samenwerking zonder toestemming van model voor eventuele verkoop op Arcangel, gaan we over op het tekenen van dit contract.

 

ADRES

De studio is gelegen in het prachtig gelegen Eemklooster, oftwel het 'Onze Lieve Vrouwe Ter Eem', aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.
Lees hier hoe je mijn studio in dit grote complex vindt: www.irisvalentina.com/routebeschrijving


 

STYLING

Ik vind het fijn als meiden (t/m 16 jaar) zonder make-up (ook geen mascara) komen en met schoongewassen haren. Vrouwen mogen met lichte make-up komen, maar ook met schoon, ongestyled haar (dit stylen we tijdens de shoot.)

 

Voor meisjes en vrouwen heb ik wat kleding in de studio hangen, voor jongens helaas niet. Ik wil jullie vragen om zelf een aantal kleding stukken mee te nemen waarvan je denkt dat het bij mijn stijl past.  Als je iets hebt in de kast, neem het graag mee. Geen wit, opdrukken, drukke prints & kleuren. Zachte, vloeiende stoffen, die het lichaam goed omhullen werken goed. Effen basiskleuren of diepe tonen ook. Een mooie print kan zeker ook mooi werken.

Meestal werk ik met stukken stof en sjaals. Deze zijn aanwezig, maar als je iets moois hebt liggen, neem het graag mee. Wie weet!
 

IRIS VALENTINA 2020

06-19817596

Studio: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven 

Nederland, the Netherlands