TFP SAMENWERKING

met Iris Valentina

DOEL

Hartstikke leuk dat we samen een fotoshoot op TFP (Time for Photos/portfolio) basis gaan doen. Ik kijk er naar uit!
 

Naast portret sessies voor (particuliere en zakelijke) klanten en workshops, werk ik aan kunstfotografie. Het doel hiervan is onder andere: zelfontwikkeling, foto's voor stock websites (denk aan bookcovers), print verkoop en expositie. 

Naast een creatieve kunstfoto, maken we ook een mooi 'persoonlijk' portfolio portret. 
 

CONTRACTEN
Ik werk met twee contracten:

 

1 voor de uitwisseling op Time for Portfolio voorwaarden
vul die vooraf graag hier in

1 model release voor de stock website, volgens hun voorwaarden
hier kun je hem inzien (we vullen hem middels een app in de studio in)

 

ADRES
Het adres is Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.
 

De studio is gelegen in het prachtig gelegen Eemklooster, oftwel het 'Onze Lieve Vrouwe Ter Eem', aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.

Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein. Ook met het openbaar vervoer is de studio goed te bereiken. 

Als je met de auto het terrein oprijdt, sla je bij de fontein linksaf richting P3. Bij P3 kun je de auto neerzetten en loop je een klein stukje terug. 

Als je met het OV komt, loop je ook richting P3. De studio ligt links, vlak voor de parkeerplaats, net ma de kinderopvang. 

De studio bevindt zich links van de gele deur (ingang zuid). Klop even tegen het raam als je er bent. 


Mocht je de studio niet kunnen vinden, of je bent vertraagd, kun je me bereiken op 06-19817596.
 

STYLING
 

Ik vind het fijn als meiden (t/m 16 jaar) zonder make-up (ook geen mascara) komen en met schoongewassen haren. Vrouwen mogen met lichte make-up komen, maar ook met schoon, ongestyled haar (dit stylen we tijdens de shoot.)

 

Voor meisjes en vrouwen heb ik wat kleding in de studio hangen, voor jongens helaas niet. Ik wil jullie vragen om zelf een aantal kleding stukken mee te nemen waarvan je denkt dat het bij mijn stijl past.  Als je iets hebt in de kast, neem het graag mee. Geen wit, opdrukken, drukke prints & kleuren. Zachte, vloeiende stoffen, die het lichaam goed omhullen werken goed. Effen basiskleuren of diepe tonen ook. Een mooie print kan zeker ook mooi werken.

Meestal werk ik met stukken stof en sjaals. Deze zijn aanwezig, maar als je iets moois hebt liggen, neem het graag mee. Wie weet!


VERGOEDING
Om teleurstelling of miscommunicatie/verwarring te voorkomen wil ik een paar belangrijke puntjes aanstippen:

• De vergoeding die ik voor deze TFP samenwerking aanbied is tenminste 1 persoonlijk, 'portfolio' portret (digitaal geleverd in hoge resolutie)  bedoeld voor het digitale portfolio van het kindmodel en die van mij.

Indien het geschoten materiaal geschikt blijkt, zal ik ook een kunstportret maken, waarvan het model ook een web resolutie digitale afdruk ontvangt. (Deze is niet geschikt om uit te printen)

• Ik werk voor kwaliteit, niet kwantiteit. Ik vraag jullie mij te vertrouwen het beste portfolio-portret van de fotoshoot te kiezen en na te bewerken. Mochten er twee sterke beelden uit de samenwerking komen, dan krijgen jullie die tweede ook uiteraard. Gezien de lange tijd die in een nabewerking zit, kan ik geen extra portretten leveren. Ik geef ook geen inzage in de overige niet-geselecteerde en onbewerkte foto's.
• Ik werk graag in rust in de studio, om zo een zo goed mogelijke connectie met het model te krijgen. Breng daarom liever geen extra mensen mee, of vraag hen in stilte aanwezig te zijn.


 

IRIS VALENTINA 2020

06-19817596

Studio: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven 

Nederland, the Netherlands