TFP SAMENWERKING

met Iris Valentina

Hartstikke leuk dat we samen een fotoshoot op TFP (Time for Photos/portfolio) basis gaan doen. Ik kijk er naar uit!
 

Naast portret sessies voor (particuliere en zakelijke) klanten en workshops, werk ik aan kunstfotografie. Het doel hiervan is onder andere: zelfontwikkeling, foto's voor stock websites (denk aan bookcovers), print verkoop en expositie. 

Naast een creatieve kunstfoto, maken we ook een mooi 'persoonlijk' portfolio portret. 

Ik werk met twee contracten:
 

1 voor de uitwisseling op Time for Portfolio voorwaarden
vul die vooraf graag hier in

1 model release voor de stock website, volgens hun voorwaarden
hier kun je hem inzien (we vullen hem middels een app in de studio in)


 

Tot 30/11/19 is het adres Schakelstede 91 in Nieuwegein. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving. 


Vanaf 1/12/19 is het studio adres Eemklooster, Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Je kunt hier gratis parkeren voor de hoofdingang. Geef me een belletje als je er bent, dan haal ik jullie bij de entree op.

Mocht je de studio niet kunnen vinden, of je bent vertraagd, kun je me bereiken op 06-19817596.

 

Ik vind het fijn als meiden (t/m 16 jaar) zonder make-up (ook geen mascara) komen en met schoongewassen haren. Vrouwen mogen met lichte make-up komen, maar ook met schoon, ongestyled haar (dit stylen we tijdens de shoot.)

 

Voor meisjes en vrouwen heb ik wat kleding in de studio hangen, voor jongens helaas niet. Ik wil jullie vragen om zelf een aantal kleding stukken mee te nemen waarvan je denkt dat het bij mijn stijl past.  Als je iets hebt in de kast, neem het graag mee. Geen wit, opdrukken, drukke prints & kleuren. Zachte, vloeiende stoffen, die het lichaam goed omhullen werken goed. Effen basiskleuren of diepe tonen ook. Een mooie print kan zeker ook mooi werken.

Meestal werk ik met stukken stof en sjaals. Deze zijn aanwezig, maar als je iets moois hebt liggen, neem het graag mee. Wie weet!Om teleurstelling of miscommunicatie/verwarring te voorkomen wil ik een paar belangrijke puntjes aanstippen:

• De vergoeding die ik voor deze TFP samenwerking aanbied is tenminste 1 persoonlijk, 'portfolio' portret (aangeleverd in lage resolutie (enkel voor web gebruik), met klein watermerk bedoeld voor het digitale portfolio van het kindmodel en die van mij.

Indien het geschoten materiaal geschikt blijkt, zal ik ook een kunstportret maken, waarvan het model ook een web resoluite digitale afrduk ontvangt. 

- Stel je een print resolutie bestand van het geleverde 'web-portret' op prijs, om zelf uit te printen, dan is er de mogelijkheid deze aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief van €75 euro per portret.

• Ik werk voor kwaliteit, niet kwantiteit. Ik vraag jullie mij te vertrouwen het beste portfolio-portret van de fotoshoot te kiezen en na te bewerken. Mochten er twee of zelfs drie sterke beelden uit de samenwerking komen, dan krijgen jullie die tweede en/of derde ook uiteraard (wederom in lage resolutie met klein watermerk). Gezien de lange tijd die in een nabewerking zit, kan ik geen extra portretten leveren. Ik geef ook geen inzage in de overige niet-geselecteerde en onbewerkte foto's.
• Ik werk graag in rust in de studio, om zo een zo goed mogelijke connectie met het model te krijgen. Breng daarom liever geen extra mensen mee, of vraag hen in stilte aanwezig te zijn.


 

IRIS VALENTINA

06-19817596

Studio: Schakelstede 91, Nieuwegein, NL

Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven, NL

©2019 by Iris Valentina - lees privacy verklaring