DOEL

Hartstikke leuk dat we samen een fotoshoot op TFP (Time for Photos/portfolio) basis gaan doen. Ik kijk er naar uit!


Naast portret sessies voor (particuliere en zakelijke) klanten en workshops, doe ik graag vrij werk.
Het doel hiervan is zelfontwikkeling, groei, en plezier  maar ook om foto's  te maken voor evt. print verkoop, publicaties. 
 

Het thema is meestal 'zielvolle portretten'.  Soms experimenteer ik met styling of een ander thematisch concept.  

VERGOEDING
• De vergoeding die ik voor deze TFP samenwerking aanbied is circa 3 portretten (digitaal geleverd in web resolutie - niet geschikt om te printen)  

• Indien je prijs stelt op een print voor privé-gebruik kan dit tegen een vergoeding. Informeer naar de mogelijkheden indien van toepassing.

 

*** Indien een portret van jou(w kind) verkocht wordt via mijn webshop of een gallery, dan lever ik momenteel geen vergoeding. De reden hiervoor is omdat de opbrengst in eerste instantie gaat naar de kosten die ik maak om deze verkoop mogelijk te maken. Denk aan kosten voor prints, webshop, gallery,  marketing, studio huur, styling/kleding, apparatuur, etc. Op dit moment is deze verkoop nog te laag om een financiële vergoeding aan het model aan te bieden. Ik hoop op je begrip. 


CONTRACT

Zie het contract hier in. Je hoeft het niet te ondertekenen, ik gebruik hiervoor een app in de studio.


ADRES

De studio is gelegen in het prachtig gelegen Eemklooster, oftwel het 'Onze Lieve Vrouwe Ter Eem', aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.
Lees hier hoe je mijn studio in dit grote complex vindt: www.irisvalentina.com/contact 


STYLING

Ik vind het fijn als meiden (t/m 16 jaar) zonder make-up (ook geen mascara) komen en met schoongewassen haren of gestyled volgens afspraak. Vrouwen mogen met lichte make-up komen.

 

Voor meisjes en vrouwen heb ik wat kleding in de studio hangen, voor jongens helaas niet. Ik wil jullie vragen om zelf een aantal kleding stukken mee te nemen waarvan je denkt dat het bij mijn stijl past.  Als je iets hebt in de kast, neem het graag mee. Geen wit, opdrukken, drukke prints & kleuren. Zachte, vloeiende stoffen, die het lichaam goed omhullen werken goed. Effen basiskleuren of diepe tonen ook. Een mooie print kan zeker ook mooi werken.

Voor jongens graag een medium tot donker mouwloos onderhemd, truien zonder opdruk die goed aansluiten, coltruien en t-shirts met lange mouwen. Geen blouses of overhemden, geen formele kleding. Basiskleuren zoals zwart, bruin, blauw, grijs of (donker)groen zijn goed. Neem gerust veel mee, zodat we kunnen kiezen en denk ook aan broeken! 

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram