Zoeken

Uit je hoofd en in je hart


Inspiratie. Groei. Verbinding.

Ik kijk naar mijn model. Ik praat zachtjes. Ik leg een lok opzij. Trek het kraagje goed. Ik vraag om aandacht. Echte aandacht. Door mijn lens zoek ik naar een mooie hoek. Een kleine aanpassing. Schouder iets naar achter, kin iets draaien. Sluit je ogen. Haal adem. Ik adem mee. En.. open. Kijk naar mij. Ik kijk naar jou. Ik zie jou.  Ik druk af en voel een kleine riling door mijn lichaam. Dit is een magisch moment. Ik vang een stukje ziel. Iets wat ons allemaal verbindt met elkaar. Samen brengen we iets moois de wereld in. Dít is waar het om draait.

Werken met mij is geïnspireerd raken. Uit je hoofd en in je hart. 

Ik ben een open boek. Ik motiveer je om je mooiste werk te maken. Ik wil dat jij je mooiste werk maakt. Ik wil dat je geniet.  Verwacht geen flashy business model van mij. Ik bezit geen heilige graal tot instant succes. Fotografie is vlieguren maken. Oefenen, oefenen, oefenen. Ondernemen is vlieguren maken. Actie, reflectie, schaven en schrappen, plannen maken en weer actie. 

Mijn aanpak is bewust, authentiek en duurzaam.   Heb je zin om te groeien? Wil je je ontwikkelen? Vanuit een plek van plezier en liefde voor het vak? Hier vind je mijn huidige aanbod. Als iets je aanspreekt, hoop ik je snel te ontmoeten: online of in de studio.

x Iris
20 keer bekeken

IRIS VALENTINA 2020

06-19817596

Studio: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven 

Nederland, the Netherlands