Zoeken

Donkere tijden? Of toch licht?


Voor mij is dit een tijd van creativiteit.

Creatief omgaan met annulering van school, hobby's, werk, restaurants, winkels...

Je ziet overal geweldige initiatieven opstaan. Zo is er een restaurant in de buurt waar je een diner voor thuis kunt afhalen. Straks om 11uur krijgt mijn jongste haar dansles live via video. De oudste heeft haar knutsellab les opgestuurd gekregen. De lokale bakker brengt brood en verse croissants aan huis. Coaching gaat via Zoom. Online cursussen brengen creatiekracht aan huis.Ik ga af en toe door oude bestanden heen. Zo vond ik deze foto. Een lichttest nota bene. Zwaar onderbelicht (want ik testte alleen het haarlichtje). Maar ik zag iets. Een blik. Prachtig!


Geïnspireerd door een van de lessen in mijn 10 DAGEN INSPIRATIE over de grote meesters, opende ik deze foto in Photoshop. Een foto waar ik eerder aan voorbij was gegaan.Dit is waar deze tijd ook over gaat: uit donker licht halen. Omdenken. Inspiratie opdoen uit kleine dingen. Verbinding maken. De uitdaging en angst onderkennen. En weer doorgaan.Stay safe and stay inspired ✨

www.irisvalentina.com/10-dagen-inspiratie (ook voor hobbyisten)

21 keer bekeken

IRIS VALENTINA 2020

06-19817596

Studio: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven 

Nederland, the Netherlands