Riana heeft genoten en voelde zich op haar gemak. Iris is heel lief, rustig, heel creatief en geeft goeie aanwijzingen. We raden Iris zeker aan! We kregen geen normale foto's maar een kunstwerk.

Mirjana

Prachtige fotografie. Iris is een bevlogen fotograaf die het model weet vast te leggen waarbij ze het kind met kracht laat stralen in de meest pure vorm.

Mariella

Ik zou Iris aan iedereen aanraden. Iris is zo lief een echt mensen mens. De rust die ze uitstraalt is zo fijn. Ze voelt het kind precies aan. En dat zie je echt terug in de foto’s. Zo geweldig blij met het resultaat. De blik van Max toen hij de resultaten zag was onbetaalbaar. “ZO gaaaaafffff!!” riep hij. Lieve Iris, Super bedankt voor deze ervaring bij je en natuurlijk voor de prachtige foto’s. We komen heel graag nog eens bij je langs.

Angela

Verbeelding, bezieling, ontspanning, creativiteit, schoonheid, betrokkenheid, vriendelijkheid, tederheid, menselijkheid, nuance, verbinding, inleving, inspiratie, verwondering, dankbaarheid. 
Wie door andere gevolgd wil worden mag haar sporen achterlaten. 
Iris, je wordt één met het model, een eindeloze kostbare overgave, weergave, een wonderlijk mooi portret vereeuwigd met hart en ziel.

Sylvia

Zeker een aanrader!! Fantastische fotograaf , zij zorgt dat je relaxed voelt en maakt een verbinding waardoor de foto’s mooi, zuiver zijn. Blij met de resultaat. Dank je wel Iris. 

Iris maakt niet alleen prachtige foto's, maar geeft je 100% aandacht en zorgt ervoor dat een fotoshoot een geweldige ervaring is. We hebben genoten en zijn dolblij met het resultaat.

Jennifer

Caroline

Portret sessies vinden een aantal maal per jaar plaats tijdens een vaste dagen. 

Een sessie start bij €347,-. 

Een sessie op maat ontwerpen is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op per mail of telefoon. 

Je download de brochure met meer informatie vrijblijvend via onderstaande knop!

IRIS VALENTINA

06-19817596

Studio: Schakelstede 91, Nieuwegein, NL

Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven, NL

©2019 by Iris Valentina - lees privacy verklaring