Portfolio workshop

breng je portfolio naar een volgend level

In de workshops ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken. 

 

Door met verschillende thema's te werken krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft. 

Ik werk in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en ruimte (zowel letterlijk als figuurlijk). 

De portfolio workshop is van alle workshops de dag waarin je het meeste fotografeert. Door middel van een geleide meditatie wakker je jouw creatiekracht aan. Je gaat in tweetallen aan de slag met diverse modellen. Je maakt hierbij gebruik van alle materialen die in mijn studio aanwezig zijn: van handgeschilderde achtergronden tot garderobe. Ook krijg je persoonlijke ondersteuning van mij voor, tijdens en na het fotograferen. Je gaat naar huis met een mooie ervaring en prachtige plaatjes rijker. 


Globaal programma

kennismaking

introductie 7 lagen van een portret

uitleg ruimte en materialen

fotograferen van twee modellen 

afronding

Locatie: Amersfoort
Aantal deelnemers: max. 4

Data: volgen spoedig 

Tijd: 13.00-17.00uur
Vereisten: kennis van camera instellingen

De prijs voor een enkele workshop is €225,-.

Een bundel van drie workshops: €575,-
Een bundel van vijf workshops: €950,-


De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

sappig

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram