Online workshops

Deze reeks online workshops zijn er om je inzicht en helderheid te verschaffen. Om je tools aan te reiken, die je vervolgens zelf inzet. Je zult merken dat je niet alleen nieuwe dingen leert, maar je ook geïnspireerd voelt om het geleerde in de praktijk toe te passen. 

De online workshops (via zoom) zijn live, zonder replay / terugkijklink.

De reden hiervoor is tweeledig:
het beschermt de privacy van de deelnemers zodat er ruimte is voor kwetsbaarheid
èn
het zorgt ervoor dat je daadwerkelijk meedoet en het niet de zoveelste aankoop wordt met goede intenties die je vervolgens nooit bekijkt. (Yes, I have been there ;) )

Er passeren verschillende thema's. Staat jouw onderwerp van interesse er niet tussen? Stuur me gerust een mailtje en ik zal kijken wat ik voor je kan doen. 

Wat kun je van mij verwachten?

Een authentieke en integere workshop, waarin ik niets terughoud. Ik spreek je aan op passie en plezier. Maar ik daag je ook uit om bewust naar jezelf te kijken. Persoonlijke ontwikkeling en fotografie ontwikkeling gaan namelijk hand in hand, daar ben ik van overtuigd!

Ik hoop je online binnenkort te ontmoeten,

x Iris

bannerwebsite.jpg

KINDERPORTRETTEN MET ZIEL

Jarenlang heb ik mij gefocust op het kinderportret. Kinderen zijn ontvankelijk, staan open. Dat is voor mij de schoonheid er van. Met een juiste benadering krijg je toegang tot de ziel. De ziel die ons allemaal verbindt. Verstilling is hierin het sleutelwoord.

In deze workshop vertel ik je over alle lagen van een portret die samengebracht zorgen voor een portret met impact. Ik deel mijn ervaring en inzichten met je, zodat jij jouw portretten naar een volgend niveau kunt tillen.

Max. 10 deelnemers

Screen Shot 2020-08-10 at 5.23.08 PM.png

NABEWERKING

Voor mij is een portret pas af als het door de nabewerking is gegaan. Nabewerking is het sausje wat alle lagen van een portret aan elkaar bindt. En dit is een persoonlijk sausje. Jouw smaak bepaalt. Dat is het leuke ervan, je mag keuzes maken die de uiteindelijke sfeer van het portret bepalen. 

In deze workshop geef ik je een kijkje achter de schermen. Ik neem je mee in Photoshop en laat je alle stappen zien die ik neem in mijn nabewerking. Er is geen sprake van geheime recepten. Ik laat je stap-voor-stap zien hoe ik mijn saus opbouw. 

Max. 10 deelnemers

BTS-workshop-Margrietha-12_edited.jpg

WORKSHOPS IN DE STUDIO

De workshops in de studio zijn momenteel 'on hold'. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om bericht te ontvangen wanneer de workshops weer gepland worden. 

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram