een verstillend portret van je kind

Kunstportret

Je kijkt naar je kind(eren) vol trots en liefde. Je wil ze vastleggen in deze periode in hun leven, want je weet hoe snel de tijd vliegt. 

 

De trekken in hun gezicht zijn zo herkenbaar voor je. Hun eigen karakter komt steeds meer naar voren. Een eigen mens, perfect zoals hij of zij is. 
 
Met toewijding en oog voor detail werk ik aan de portretten die jij wenst. Het is een investering en ik wil dat je er een leven lang plezier van hebt.

In mijn portretten vind je verstilling en een diepere laag. In de ogen zit de connectie. Dit maakt dat een kunstportret verder gaat dan een doorsnee portret. 

Een kunstportret herinnert je eraan dat je zielsveel van je kind houdt, precies zoals hij of zij is. Een kind hoeft alleen maar te 'zijn', dat is al meer dan genoeg. Daarom geen geforceerde lach bij mij, maar authentiek en prachtig in zijn eenvoud.

"How could anyone ever tell you
You were anything less than beautiful
How could anyone ever tell you
You were less than whole
How could anyone fail to notice
That your loving is a miracle
How deeply you’re connected to my soul"
~ Shaina Noll

Een portret sessie vind volgens afspraak plaats. Ik let niet op de klok, maar reken op ongeveer een uur per persoon. Dit geeft voldoende tijd om rustig kennis te maken en vertrouwd te raken. Het is belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en mijn rustige aanwezigheid zorgt daarvoor. 

Binnen twee weken na de sessie kun je de selectie bezichtigen en je keuze maken. Ondanks dat dit een lastige keuze lijkt, valt het in de praktijk mee. Intuïtief weet je: dít is mijn kind. 

Jouw keuze wordt op prachtig papier geprint, wat honderden jaren goed blijft. Dit bijzondere kunstpapier brengt het portret tot leven. De diepte en matheid met lichte textuur maakt dat je als het ware naar een schilderij kijkt. De print wordt ingelijst in een baklijst, zodat hij direct aan de muur kan. Op verzoek zijn andere opties mogelijk. Dezelfde digitale afdruk is inclusief. 

Lieve Iris, wat heb je onze jongens onvergetelijk weten vast te leggen. Door je rust, warmte, passie en humor wist je hen meteen op hun gemak te stellen. Je hebt het talent om kinderen in hun kracht te zetten en zich te laten zien voor wie ze in de kern zijn. De foto's zijn voor ons een blijvende herinnering aan hun jeugd en de liefde voor elkaar. We zijn je heel dankbaar.

- Nancy

Iris makes you feel like in a dream!
Surrounded by the perfect atmosphere she makes you welcome in a magic world where the best of the beauty comes out from each person, adult or kid, that is in front of her camera. All her photos are a piece of Art, the best that you can have as a memory for ever!.

- Annalisa

Iris is een fotografe die werkt met hart en ziel en dat zie je terug in haar werk!! Onze jongens voelden zich meteen enorm op hun gemak door haar warme, oprechte belangstelling en manier van werken.
Haar portretten zijn pronkstukken geworden waar je naar blijft kijken!!
Iris; nogmaals bedankt voor deze “masterpieces”.

- Christel

IRIS-VALENTINA-baklijst-1.jpg

PRIJSLIJST KUNSTPORTRET

Individueel portret, inclusief fotoshoot en fine art print ingelijst in baklijst van hoogwaardige kwaliteit. Hetzelfde digitale bestand is inclusief.*

30x45 cm  • €545,-
40x60 cm  • €595,-
50x75 cm   • €645,-

 

Groeps-portret, inclusief fotoshoot en fine art print ingelijst in baklijst van hoogwaardige kwaliteit. Hetzelfde digitale bestand is inclusief.*

30x45 cm  • €645,-
40x60 cm  • €695,-
50x75 cm   • €745,-

* Extra digitale afdrukken €150,- per stuk

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram