online workshop

Kinderportretten met ziel

Jarenlang heb ik mij gefocust op het kinderportret. Kinderen zijn ontvankelijk, staan open. Dat is voor mij de schoonheid er van.

 

Met een juiste benadering krijg je toegang tot de ziel. De ziel die ons allemaal verbindt. Verstilling is hierin het sleutelwoord.

In deze workshop vertel ik je over alle lagen van een portret, die samen zorgen voor een portret met impact. Ik deel mijn ervaring en inzichten met je, zodat jij jouw portretten naar een volgend niveau kunt tillen.

Een mooi kinderportret maken begint met een bepaalde 'staat van zijn' aannemen. Jij als fotograaf zet de ruimte neer waar binnen een kind tot rust komt en zichzelf echt laat zien. 

Deze workshop gaat dus verder dan het delen van praktische kennis. Ik breng een diepere laag naar boven, die meestal niet besproken wordt. Maar er is ook aandacht voor die praktische kennis, zoals licht, styling en poseren. 

De workshop vindt via een online zoom meeting plaats. Het heeft een open en gelijkwaardig karakter en er is zeker ruimte voor vragen. 

Het is live en er is geen replay (terugkijk-link) beschikbaar.
Basiskennis van fotografie is gewenst.

Locatie: zoom (videocall), live
Datum: 30 september 2020

Tijd: 20.00-22.00 uur
Maximaal 10 deelnemers
Deze workshop is voor fotografen met een (techinische) basiskennis van fotografie

De prijs voor de workshop is €45,-

 exclusief 21% btw.

Ik nodig je uit in mijn wereld, eentje van verwondering, plezier en passie. Kinderportretten is mijn grote liefde. De verstilling die een goed kinderportret met zich meebrengt ontroert en verbindt. Het is gewoon het leukste genre wat er is!

sappig

Het is mijn wens je te motiveren om geïnspireerde actie te ondernemen, terwijl je trouw blijft aan wie je werkelijk bent.

PROGRAMMA

  • de 7 lagen van een portret

  • de juiste staat van zijn vinden

  • jouw visie

Ontmoet Iris

portret- & fine art fotograaf

en mentor voor fotografen

Met interesse in alles wat met creëren te maken heeft, verken ik het leven met nieuwsgierigheid.


In mijn portretten zoek ik verbinding met hart en ziel. Daarbij word ik beïnvloed door het werk van Joyce Tenneson, onder wie ik ook studeerde.

Sinds 2020 volg ik een kwalitatieve life coach opleiding aan het Atma instituut. Door fotografie met coaching te combineren, kan ik een grotere waarde leveren aan mijn klanten. Ik richt me hierbij op de fotograaf die van een bewuste aanpak houdt.

 

Ik woon in Bilthoven, met mijn man, twee dochters en onze driebenige geadopteerde hond. Mijn studio is gevestigd in Amersfoort.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram