Workshop Fotograferen met Hart & Ziel

breng naar je binnenste naar buiten

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

In de workshops ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken. 

 

Door met verschillende thema's te werken krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft. 

Ik werk in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en ruimte (zowel letterlijk als figuurlijk). 

De workshop Fotograferen met Hart & Ziel is een verdiepende en verrijkende ervaring. Je gaat naar binnen om in contact te komen met jouw innerlijke drijfveren. Je ontdekt en verstevigt jouw 'waarom' en het verhaal dat jij wilt overdragen. Door middel van oefeningen en meditaties schijnen we licht op jouw hart en ziel. Dit licht brengen we vervolgens direct naar buiten tijdens het fotograferen van modellen. 

Globaal programma

kennismaking

lezing

verdiepende oefeningen en meditatie

fotograferen van model

afronding

Locatie: Amersfoort
Aantal deelnemers: max. 4

Data: volgen spoedig 

Tijd: 13.00-17.00uur
Vereisten: kennis van camera instellingen

De prijs voor een enkele workshop is €225,-.

Een bundel van drie workshops: €575,-
Een bundel van vijf workshops: €950,-


De prijzen zijn exclusief 21% btw.

sappig

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram