Foto Feedback

brengt je werk in stroomversnelling

Een foto feedback boeken is je werk in stroomversnelling brengen. Terwijl je trouw blijft aan jouw stijl. Juist dat, want er is maar een persoon die jouw beelden kan maken en dat ben jij. Ik help je om de verhalen die je met jouw beelden wilt vertellen, te versterken. Meer impact te geven. 
 

In een portfolio review 'leen' je mijn ogen en kennis. Je stuurt maximaal 10 van je portretten in (niet gemaakt tijdens een workshop). Tijdens een screenvideo van ongeveer 30 minuten bekijk ik je foto's.

Ik zal je feedback geven over wat ik zie. Tips om de volgende keer te verbeteren. Hierbij gebruik ik Photoshop als tool. Je leert hoe je het beeld kunt aanpassen in een paar eenvoudige stappen en wat je een volgende keer anders zou kunnen doen. 

Onderwerpen zijn poseren, expressie / verbinding, licht, techniek, styling, nabewerking. Maar je kunt ook vooraf een vraag stellen. De screenvideo komt volledig tegemoet aan jouw wensen!
 

 

Je kunt de video downloaden, zodat je deze naar wens kunt (her) bekijken.


Na je bestelling neem ik contact met je op om de portfolio review te regelen.

De prijs is €75,- excl. 21% btw. voor 1 review.

De prijs is €195,- excl. 21% btw. voor 3 reviews (eens per maand).

Michelle :"Ik wilde je bedanken voor je portfolio review vorige maand. Het was zo informatief en wat je me met het meisje hebt laten zien en hoe je met haar mond moet werken was geweldig. Dit is mijn laatste maand en ik ben gewoon verdrietig. Jouw advies en begeleiding de afgelopen paar maanden was een van de beste dingen die ik had kunnen doen voor mijn werk, vertrouwen en portretten. Ik zal het volgend jaar missen. Ik zou je mentorschap aanraden aan iedereen die zich op dit gebied wil verbeteren. "

sappig

Het is mijn wens je te motiveren om geïnspireerde actie te ondernemen, terwijl je trouw blijft aan wie je werkelijk bent.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram