Portretfotografie is voor mij een ultieme vorm van zelf-expressie. Het is niet iets wat ik doe, het is wat ik ben. De aanpak in mijn cursussen heeft een persoonlijke benadering.  Ik deel niet alleen het 'wat', maar vooral ook het 'hoe'. Je krijgt dus niet alleen nieuwe technieken aangeleerd, maar ook inzicht in de afwegingen die ik maak om tot een verstillend portret met impact te komen.

10% van de verkoop van online modules doneer ik aan een goed doel (Cliniclowns, Land van ons en UAF).

portretten met ziel
€49,-

Connectie en de daaruit volgende expressie is denk ik het belangrijkste component van een portret. Zonder aanwezige ogen valt je portret dood. Je verliest impact. Een technisch foutje of een imperfecte pose worden vergeven als de expressie in de ogen klopt. Sterker nog, het zal de kijker niet opvallen.

In deze online module leer ik je over het bewerkstelligen van een diepere verbinding met je model. Ik laat je zien hoe je ziel vangt in een foto. Dat is het mooiste wat er is!

IRISVALENTINA-janne-gre-1.jpg

the making of
€29,-

Ik neem je mee in het proces van creatie. Van begin tot eind laat ik je zien hoe mijn portretten tot stand komen. Je kijkt mee en ik vertel je over mijn aanpak om een prachtig verstillend portret te vangen. Je krijgt inzicht in de aansturing van het model en het proces van selectie en nabewerking.

Je volgt de cursus in je eigen tijd. Na aankoop is hij voor onbeperkte tijd beschikbaar voor je. 

IrisValentina-lensculture-nika-1.jpg

creatief met achtergronden

In deze gratis mini-cursus laat ik je zien hoe je je creativiteit de vrije loop kunt laten met achtergronden in Photoshop. Heerlijk om mee te experimenteren in 'lockdown-uurtjes'. Een basiskennis van Photoshop is nodig voor deze cursus.

een portret nabewerken
€39,-

Leer hoe je een portret nabewerkt, zodat het gaat leven en echt impact krijgt. Alle handelingen leg ik helder en stap-voor-stap uit. Je ontvangt ook hetzelfde RAW bestand om direct al het geleerde zelf in de praktijk te brengen.

Je volgt de cursus in je eigen tijd. Na aankoop is hij voor onbeperkte tijd beschikbaar voor je. 

ylse-voor-en-na_edited.jpg