creatiekracht

Wat geeft jou inspiratie? Waar liggen de wortels van jouw plezier? Wat zet je creativiteit aan en wat blokkeert je creativiteit?

Deze e-cursus is inspirerend en vooral heel erg leuk! Hij bestaat uit drie modules: creatief in jezelf, creatief in je camera en creatief in Photoshop. Veelzijdig en activerend.

Het zet je aan. Tot actie. Tot reflectie. Tot creëeren. 

Er is niks heerlijker dan in een creatieve flow zitten. Dat is waar de magie plaatsvindt. Creatiekracht zal je stimuleren en dichterbij jouw creatieve kern brengen.

Je doorloopt de teksten en video's op eigen tempo. Ze blijven een leven lang beschikbaar voor je. Zo kan je er altijd op terug grijpen om weer in te tappen op creativiteit.

WHAT PEOPLE SAY

"Ik heb mijn energie gewoon maximaal verhoogd vandaag dankzij jou, Iris en hier ben ik je weer zo dankbaar voor ! Zo veel nuttige informatie, het feit dat je gewoon ook steeds alles meegeeft, zonder filter, zonder iets achter te houden. Het is zo kostbaar. "

 

Creatiekracht - e-cursus

€ 44,00Normale prijs€ 30,80Verkoopprijs

Het online programma CREATIEKRACHT bestaat uit drie modules.

De hoofdstukken bestaan uit teksten, video's, downloads en links naar meer informatie. Je houdt een leven lang toegang tot het programma.

Eva-IrisValentina-WEB-3.jpg

CREATIEF IN JEZELF

module 1

De eerste module zet je aan tot nadenken en zelfreflectie. Het stelt je vragen die inzicht geven over hoe creativiteit in jouw leven een plek inneemt. 

We onderzoeken wat creativiteit is en hoe we kunnen intappen op de creatiekracht die aanwezig is. 

Je krijgt praktische tips die direct inzetbaar zijn en je gevoel van creativiteit zal verhogen, zodat je je mooiste werk kan maken. Werk wat een verschil maakt. 

IRIS-VALENTINA-silent-storm-9.jpg

CREATIEF IN JE CAMERA

module 2

Deze veelzijdige module verkent verschillende creatieve manieren om in je camera te experimenteren. Het gaat niet om het experimenteren alleen. We onderzoeken welke tools bijdragen aan het verhaal wat jij wilt vertellen.

De hoofdstukken zorgen ervoor dat je zin krijgt om je camera op te pakken en nieuwe paden te ontdekken in je fotografie. 

CREATIEF IN PHOTOSHOP

module 3

In de derde module vind je talloze video's die je laten zien hoe je in Photoshop je foto's naar een hoger creatiever niveau kunt brengen. 

Ik bied je handvaten om heerlijk geïnspireerd aan de slag te gaan achter de computer.

Photoshop zorgt ervoor dat je jouw visie perfect kunt uitbeelden. 

Creatiekracht - e-cursus

€ 44,00Normale prijs€ 30,80Verkoopprijs
" Als je vanuit plezier werkt, straalt dit naar buiten uit.
Het gaat erom steeds dichterbij je ware kern te komen
als persoon, als fotograaf en als ondernemer.
Neem vandaag een volgende stap. "
~ Iris Valentina

IRIS VALENTINA 2020

06-19817596

Studio: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven 

Nederland, the Netherlands