Coaching

brengt je dichter bij jezelf

Coaching is iets voor je als je bewuster naar jezelf wilt kijken. Als je merkt dat je jezelf blokkeert en niet volledig alles uit jezelf kunt halen. Als sommige zaken je lastig afgaan, zoals omgaan met geld en klanten. Of als je niet weet welke richting je op wilt gaan. 

Gebrek aan zelfvertrouwen is creatievelingen vaak niet onbekend. We willen graag uiting geven aan onze zelfexpressie, maar het gaat helaas gepaard met onzekerheid en twijfel. 

Je kunt bij me terecht met allerlei vragen, dilemma's en lastige kwesties. We gaan uit van je eigen wijsheid en expertise. Ik vertel je dus niet wat je moet doen en ik geef je ook geen advies. Ik stel je vragen, doe oefeningen met je en reik je tools aan die je ondersteunen in jouw pad.

Ik geloof dat er meer aan fotografie is dan alleen fotografie vaardigheden ontwikkelen.

 

Als fotograaf en ondernemer krijg je steeds weer een spiegel voor gehouden.

Zelftwijfel, onzekerheid en niet volledig in je kracht staan zijn thema's waar veel fotografen mee te kampen hebben.

 

Of je nou aan het begin staat of al ver gevorderd bent, persoonlijke groei zal je dichterbij jezelf brengen, zodat je keuzes maakt vanuit de juiste plek.

Coaching

voor duurzame groei

Mind Body Soul

Ik ken de kracht van inzicht in innerlijke processen. Coaching alleen op het mentale vlak gericht heeft vaak een kortdurig effect. Daarom gebruik ik een aanpak waarin je lichaam en emoties worden betrokken. Door dieper te voelen krijg je een duurzame verandering. 

Tijd

Duurzame verandering kost tijd. Verwacht geen magie of Tsjakaa-achtige praktijken. Je hebt je hele leven lang jezelf gevormd. Veranderingen en ontwikkelingen kun je gewoonweg niet afdwingen. Pas als de appel rijp is, valt hij van de boom. Geen seconde eerder of later. We gaan er dus niet aan trekken. De inzichten die nodig zijn voor het rijpingsproces komen vanzelf op tijdens de coaching. 

Motivatie
Jij beslist zelf aan welke zaken je wilt werken. Je brengt in waar jij behoefte aan hebt. Ik heb geen enkele verwachting van je. Het is jouw prachtige leven en jouw prachtige beroep (in spe). Ben je klaar om te groeien? 

Ik ben opgeleid tot coach bij het Atma instituut in Amersfoort. Deze opleiding legt de nadruk op een holistische aanpak, zodat niet alleen het mentale vlak aan bod komt, maar ook het lichaam en de emoties.

Iris weet in haar coaching door te dringen tot de kern en de juiste vragen te stellen.
Dit doet zij op haar eigen vriendelijke en rustige manier.
Het hielp mij om meer richting te geven aan de ideeën die ik heb over de ontwikkeling van mijn onderneming.

- Marja van Noort, fotografe

Iris als coach is super fijn. Ze neemt de tijd, is heel erg betrokken. Ze kan heel goed luisteren waarna ze met goede vragen komt zodat je goede inzichten krijgt om te groeien op zakelijk maar ook zeker op persoonlijk gebied.

- Liesbeth Hettema, fotografe

Toen ik begon als professioneel fotograaf had ik meer stress dan plezier. Dit verwarde me, want ik was juist als fotograaf begonnen vanuit een passie voor het vak. Ik was altijd bang tekort te schieten en niet aan de verwachtingen van mijn klant te voldoen. Elk moment zou ik door de mand kunnen vallen, want ik... was ik wel goed genoeg? Vaker dan eens wilde ik de handdoek in de ring gooien.
 

Door zelfreflectie en coaching ontdekte ik wat mij stress gaf. Ik ging naar binnen en vond (en vind nog steeds) mijn rust, vertrouwen en kracht in mezelf. Meditatie, ademhaling, visualisaties en lichaamswerk helpen me hierbij. Maar ook het onderzoeken van mijn gedachten hebben me inzichten gegeven waar ik dagelijks profijt van heb. Het gaf me de liefde voor het vak terug. 

Tijdens het geven van workshops ontdekte ik hoeveel fotografen met soortgelijke processen rondlopen. Ik ontdekte dat er veel meer bij fotografie komt kijken dan alleen het daadwerkelijk fotograferen. Ik zou zelfs willen beweren dat zelfontwikkeling en zelfvertrouwen de belangrijkste factoren van dit vak zijn. Daarom ben ik coach voor fotografen. Ik ken de innerlijke processen als geen ander en heb nu de tools geleerd om jouw proces te ondersteunen. 

Ik nodig je uit om een traject aan te gaan, waarbij je dichtbij je zelf komt en jouw potentie uitleeft.

Iris

Coach sessie

Coach sessie

€ 65,00Price
Pakket van 5 Coach sessies

Pakket van 5 Coach sessies

€ 275,00Price

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram