BEAUTIFUL FACES
informatie voor geïnteresseerde en geselecteerde modellen

 

Allereerst: hartelijk dank voor je vertrouwen, dapperheid en kwetsbaarheid. Dit project heeft geen bestaansrecht zonder mensen die bereid zijn zichzelf te tonen.

Ik ben dit project gestart omdat ik behoefte voel een nieuw thema te ontdekken. Ik wil de perceptie van schoonheid onderzoeken. 
We leven in een maatschappij waarin er bij het begrip schoonheid een bepaald plaatje hoort. Met dit project wil ik laten zien dat schoonheid in iedereen zit. Er is geen definitie. 

 

Mijn doel is een serie portretten maken met verschillende gezichten, die allen op een bepaalde manier een 'facial difference' hebben. Ik hoop met deze serie een publicatie online of magazine voor elkaar te krijgen. Fingers crossed! 

De foto’s zullen schilderachtig, integer en puur zijn. Het wordt een close-up met het gezicht en blote schouders. Bovenaan deze pagina vind je voorbeelden.

Op deze pagina word je portret gepubliceerd, samen met jouw tekst. 

 

Als model dien je een ‘model release’ te tekenen, waarbij je toestemming geeft aan mij als fotograaf om de gemaakte beelden op te nemen in mijn portfolio, website, social media, als ook mogelijk te exposeren (digitaal en print). 
Deze model release teken je digitaal in de studio voorafgaand aan de fotoshoot. Je kunt de voorwaarden onderaan deze pagina vast inzien. 

 

Als dank voor de gegeven tijd en aandacht, ontvang je het geselecteerde portret in web resolutie met klein watermerk.
Er is geen inzage in de niet-geselecteerde portretten.

De fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats in Amersfoort. Je vindt de adresgegevens en routebeschrijving hier.

Liefst fotografeer ik je zoals je bent, puur en prachtig. Dus bij voorkeur geen make-up. 

Op de dag van de fotoshoot wil ik je verzoeken losse, zachte kleding te dragen. Voor vrouwen als mogelijk geen BH om striemen en afdrukken te voorkomen. 

 

​Ik zal je ten alle tijden begeleiden en je hebt geen ervaring nodig als model. Ik zorg er voor dat je op je gemak bent en vertrouw er maar op dat je niets verkeerd kunt doen. Juist door mij het vertrouwen te geven, voel ik me vrij en ontstaan de mooiste beelden. 

Ik kijk er naar uit! Als je nog vragen hebt, mail of bel me gerust. 
Liefs Iris

 

_____________________________

 

MODEL RELEASE / CONTRACT

1. Ik verleen de fotograaf onherroepelijk en ken ("Fotograaf") het recht toe om een licentie te verlenen en het gebruiken van de foto's die van mij zijn gemaakt, foto, portret en gelijkenis (de 'afbeeldingen') in alle media en voor elke gebruik dan ook (behalve illegaal of pornografisch), inclusief zonder beperking, kunst, aandelen, reclame, handel en promotie, voor altijd.

Als ik prints of digitale bestanden ontvang, zal ik het alleen voor persoonlijk gebruik gebruiken en niet
iemand anders machtigen om het te gebruiken.
Ik ga ermee akkoord en erken dat alle rechten op de Afbeeldingen eigendom zijn van "fotograaf" inclusief het recht op auteursrechten op de afbeeldingen.

2. Ik ga ermee akkoord dat er geen advertenties, product of ander materiaal hoeft te worden ingediend voor verdere goedkeuring en de fotograaf zal zonder aansprakelijkheid jegens mij zijn voor enig misvormend of illusionair effect of nadelig resultaat voor mij vanwege de publicatie, distributie of uitzending van de afbeeldingen. Ik
stem ermee in dat de afbeeldingen kunnen worden gecombineerd met ander materiaal en kunnen zijn bijgesneden, gewijzigd of aangepast. Ik stem in met het gebruik van mijn naam of een fictieve
naam en toestemming voor de publicaties van de aangegeven etnische groepen
hieronder, maar begrijp dat andere etnische groepen kunnen worden geassocieerd met de afbeeldingen door de fotograaf voor beschrijvende doeleinden.

3. Ik begrijp dat mijn persoonlijke gegevens niet openbaar zullen worden gemaakt. 

4. Ik laat de Fotograaf vrij, ga ermee akkoord en ga ermee akkoord
en zijn / haar licentiehouders, sublicentiehouders, opvolgers en rechtverkrijgenden van enige aansprakelijkheid die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de afbeeldingen, inclusief alle claims voor laster en of inbreuk op privacy of publiciteit. Ik erken dat de vrijgegeven partijen niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn
voor ongeautoriseerd gebruik of piraterij van de afbeeldingen.

5. Ik garandeer dat ik meerderjarig ben en het recht heb om alleen te contracteren
naam in het bovenstaande; dat ik de bovenstaande autorisatie heb gelezen, release
en overeenkomst, voorafgaand aan de uitvoerder; en dat ik volledig vertrouwd ben met de inhoud. Deze overeenkomst is bindend voor mij, mijn erfgenamen, opvolgers en
toewijst.

6. Ik ga akkoord met een vergoeding van  1  digitale portret gemaakt en geselecteerd door de Fotograaf.  Ik ben ervan op de hoogte dat ik geen monetaire vergoeding ontvang voor mijn tijd als model en ook geen aanspraak maak op monetaire vergoeding indien kunstprints van de van mij gemaakte beelden verkocht worden. 

7. Ik ben een onafhankelijke aannemer van deze opdracht en kom niet in aanmerking voor verzekeringen of andere
vergoedingen. Ik ben als enige verantwoordelijk voor mijn eigen belastingen, verzekeringen, voordelen en kosten en ontsla Fotograaf van enige en alle aansprakelijkheid voor welke dan ook
lichamelijk letsel als gevolg van de fotoshoot.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram