Aanbod voor fotografen

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten.

 

Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

Uiteindelijk draait fotografie, of het nou hobby of werk is, om zelf expressie. Hoe dichterbij je bij jezelf staat, hoe beter die zelf expressie tot uiting komt. Andersom werkt het ook: je komt dichterbij jezelf door de ontwikkeling die je doormaakt in je fotografie. Dit maakt deze kunstvorm zo mooi!

Omhuld met een laagje bewustzijn leer ik je alles wat ik weet, voel en ervaar.

Van technische skills tot de ziel leggen in een portret.

iris_by_antoinet_murier_photography (16)

ONLINE WORKSHOPS

Deze reeks online workshops zijn er om je inzicht en helderheid te verschaffen. Om je tools aan te reiken, die je vervolgens zelf inzet.

Je zult merken dat je niet alleen nieuwe dingen leert, maar je ook geïnspireerd voelt om het geleerde in de praktijk toe te passen. 
 

De online workshops (via zoom) zijn live.
 

Er passeren verschillende thema's. Staat jouw onderwerp van interesse er niet tussen? Stuur me gerust een mailtje en ik zal kijken wat ik voor je kan doen. 

Screen Shot 2020-08-10 at 5.23.08 PM.png

FOTO FEEDBACK

Een foto feedback boeken is je werk in stroomversnelling brengen. Terwijl je trouw blijft aan jouw stijl. Juist dat, want er is maar een persoon die jouw beelden kan maken en dat ben jij. Ik help je om de verhalen die je met jouw beelden wilt vertellen, te versterken. Meer impact te geven. 
 

In een portfolio review 'leen' je mijn ogen en kennis. Je stuurt maximaal 10 van je portretten in (niet gemaakt tijdens een workshop). Tijdens een screenvideo van ongeveer 30 minuten bekijk ik je foto's.

bannerwebsite.jpg

KINDERPORTRET & PHOTOSHOP

Mijn Photoshop workshop is verweven in de e-cursus Het Kinderportret. Daarin bespreek ik alle lagen van een portret, waaronder dus Photoshop. In maar liefst 25 heldere video's leg ik stap-voor-stap uit hoe ik de nabewerking van een portret benader. Geen geheimen, het is eenvoudiger dan je denkt. Wel vraagt het uren oefening. Daar is geen short-cut voor. 
Als je eenmaal de lol er in krijgt, zal je zien dat het steeds gemakkelijker gaat. Mijn video's zullen daaraan bijdragen. Omdat je de cursus in je eigen tijd maakt en hij voor altijd beschikbaar blijft, is dit een investering die zich dubbel en dwars uitbetaalt.

BTS-workshop-Margrietha-12_edited.jpg

101 WORKSHOP IN DE STUDIO

In de 1 op 1 workshop ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken. 

 

Door individueel aan de slag te gaan met de thema's die voor jou op dit moment belangrijk zijn, krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft. 

Deze workshop is individueel, dus de inhoud wordt volledig afgestemd op jouw leerwensen en behoeften op dit moment! Natuurlijk brengen we alles direct in de praktijk door met een model te oefenen.  

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram