Palmbomen

SUMMER BOOTCAMP

Doe je gezellig mee deze zomer? Vier weken lang krijg je leuke opdrachten om thuis uit te voeren. De feedback die erop krijgt van mij zal je helpen in je ontwikkeling. 

In de Summer Bootcamp gaan we uit van wat je al weet. We gaan van binnen uit creëren, zodat je nog dichterbij jezelf komt. 

 

YOUR NEXT LEVEL

Wil je versnellen en ondersteuning krijgen in het vormgeven van jouw pad?

Your Next Level is een mentortraject van zes maanden, waarin je in een groep jezelf ontwikkelt op het gebied van fotografie. Je werkt daarnaast onder mijn begeleiding aan individuele doelstellingen.

Rome was niet in een dag gebouwd en zo ook jij niet. "Talent is goesting om iets te maken", sprak Stephan Vanfleteren. Het komt niet aanwaaien, je moet er echt zin in hebben. 

 

Er start een nieuwe groep in september!
 

BTS-workshop-Margrietha-12_edited.jpg

FOTOGRAFIE WORKSHOPS

Fotografie workshops vinden plaats in kleine groepen. Er is zo ruimte voor persoonlijke aandacht, rust en plezier. De workshops kennen verschillende thema's, zodat je net wat meer de diepte in gaat dan een normale workshop. 

BTS-workshop-Margrietha-8.jpg

CREATIEDAG

Ik nodig je uit om te komen spelen in mijn studio. Er is niks heerlijkers dan je wentelen in creatiekracht en mijn plekkie is daar uitermate geschikt voor!

Met een paar andere fotografen krijg je mijn studio èn alle organisatie ter beschikking. Alles is geregeld, je hoeft alleen maar op te komen dagen en mooi werk te gaan maken. Een aanvulling op je portfolio, maar ook gewoon een ontzettend gezellige dag!

iris_by_antoinet_murier_photography (16)

E-CURSUSSEN

Naast workshops in de studio en coaching, heb ik twee mooie online cursussen gemaakt. Deze maak je in je eigen tijd en blijven een leven lang toegankelijk.

De e-cursussen zijn uitgebreid en volledig. Ik houd niets achter!

Mijn portret nabewerking is hier onder andere te vinden

(in e-cursus Het Kinderportret).

Therapy Session

COACHING

Misschien kom je erachter dat je groei als fotograaf belemmerd wordt door zaken van persoonlijke aard. 

Er kunnen verschillende redenen zijn om aan de slag te gaan met een coachingstraject. Het belangrijkste is dat je een verlangen hebt om ergens verandering in aan te brengen.

Door je te coachen maken we jouw situatie inzichtelijk en kun je geïnspireerd stappen maken zoals jij het wilt.

Ook niet-fotografen zijn welkom voor coaching!
 

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram