2 daagse workshop kinderportret

intensief, verrijkend, inspirerend

In de 2 daagse workshop kinderportret ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken. 

We kijken naar je persoonlijke drijfveren en datgene wat maakt dat je zin hebt je camera op te pakken. Dit is je startpunt en versterking hierin aanbrengen maakt dat je een consistenter portfolio opbouwt.

Daarnaast kijken we naar een flitslicht opstelling waarmee je zacht en schilderachtig licht krijgt.  Ik gebruik eenvoudige technieken die je snel onder de knie zult krijgen en ook na de workshop zelf kunt inzetten. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn poseren, styling, expressie. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw portretten naar een volgend level te tillen.

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram