101 Workshop 

een workshop op maat ontworpen voor jou

In de 1 op 1 workshop ontwikkel je technische en praktische vaardigheden. Maar we gaan dieper dan dat. Mijn oefeningen en instructies zorgen voor een ontwikkeling die jouw werk versterken. 

 

Door individueel aan de slag te gaan met de thema's die voor jou op dit moment belangrijk zijn, krijgen we de kans de verdieping aan te gaan, die in een algemene workshopdag uitblijft. 

De onderwerpen stellen we in overleg vast. Meestal beginnen met het doorgronden van jouw visie binnen de portretfotografie. We gaan kijken naar je persoonlijke drijfveren en datgene wat maakt dat je zin hebt je camera op te pakken. Dit is je startpunt en versterking hierin aanbrengen maakt dat je een consistenter portfolio opbouwt.

Daarnaast kijken we naar natuurlijk licht en flitslicht opstellingen, als je dat wilt. Ik gebruik eenvoudige technieken die je snel onder de knie zult krijgen en ook na de workshop zelf kunt inzetten. Andere onderwerpen kunnen poseren, styling, expressie en techniek zijn. De keus is aan jou!


|Wat je sowieso meekrijgt is mijn manier van werken, een soort 'staat van zijn', waardoor je de ziel in een portret te pakken krijgt.

Globaal programma (naar wens aan te passen)

kennismaking

oefening visie

instructie lichtopstellingen

fotograferen van model

afronding

Locatie: Amersfoort
Aantal deelnemers: 1 

Datum: in overleg op een woensdag of vrijdag middag

Tijd: 2,5 uur
Vereisten: kennis van camera instellingen

De prijs voor deze individuele workshop, geheel afgestemd op jouw behoeften, is €375,- ex. 21% btw.

! De e-cursus 'Het Kinderportret' (inclusief nabewerkings-video's) t.w.v. €97,- ex 21% btw is bij de prijs van deze workshop inbegrepen.  !

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

sappig

Het is mijn wens je te motiveren om geïnspireerde actie te ondernemen, terwijl je trouw blijft aan wie je werkelijk bent.

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram