101 Workshop 

een workshop op maat ontworpen voor jou

Super leuk dat je een 101 workshop bij me volgt.
Ik kijk er naar uit je te begeleiding in je proces als fotograaf. Of het nu je hobby of (semi) professie is, jezelf ontwikkelen draagt altijd bij aan meer plezier, een sterker portfolio en goede competenties.

Mijn aanpak is persoonlijk en bewust. Ik stem af op jouw wensen en behoeften. Daarbij ben ik een open boek en ben ik bereid alle kennis te delen die ik heb. 

We werken met een model, zodat je de theorie direct in praktijk kunt brengen. Je ziet mij aan het werk en schiet natuurlijk zelf ook. De gemaakte foto's mag je voor je portfolio gebruiken. Voorwaarde is wel  dat je het model ook een paar foto's nastuurt. :)


Hieronder staat een vragenlijst over jouw leerwensen. Vul graag snel na het inplannen van een datum in, zodat ik tijd heb de workshop voor te bereiden.

Ik geloof dat als je naar binnen gaat, je je beelden sterker naar buiten kunt brengen.

 

Jij als persoon hebt een verhaal te vertellen. Wanneer je je vaardigheden tegelijk met jouw unieke visie ontwikkelt, ontvouwen zich magische momenten. Portretfotografie draait om het beheersen van verschillende lagen, maar is leeg als jij er niet door heen spreekt. 

INVENTARISATIE
arrow&v
Met welk soort model wil je werken? (Geen garantie, maar ik doe mijn best!)

Email: iris@irisvalentina.com

Tel: +31(06)19817596

© 2020 by Iris Valentina

  • Facebook
  • Instagram