10 dagen inspiratie

Ga mee op een inspiratie-toer! Laat jezelf tien dagen lang meenemen in diverse onderwerpen. Het inspireert, activeert en laat je passie spreken.

In dit programma ontvang je tien dagen lang elke dag een email. 
Een email met een les om je tot geïnspireerde actie aan te zetten. 

Vaak verzanden we in denken. In twijfel. Hoe zal ik dit aanpakken? Waar moet ik beginnen? Is dit wel het juiste om te doen? Hoe onderscheid ik mezelf? Hoe maak ik mooiere portretten? 

Ken je dat gevoel van in rondjes denken? En vervolgens erin blijven en de dag afsluiten zonder tastbaar resultaat?

Een van de beste adviezen die ik ooit kreeg voor mijn fotografie-onderneming was dit: "doe elke dag iets wat je bedrijf verbetert". Iets, klein en groot, maar doe íets. 

En dat advies volg ik sindsdien op. Oja hoor, ik maak fouten. Ik ga zeker wel eens de mist in. Maar vaker werpen mijn acties vruchten af. Ik heb tien jaar in het buitenland gewoond. In vier landen en drie werelddelen. Iedere keer moest ik opnieuw beginnen. Mijn eigen leven vormgeven. Geen baan die op me wachtte. Geen collega's om mee te sparren. Geen vast netwerk om op te vertrouwen. Het leerde me alles uit mezelf te halen. Mijn daadkracht is mijn zegen.

Ik denk, ik reflecteer, ik vind inspiratie en ik ga in de actie. Voor grotere projecten denk ik langer na. Daarvoor maak ik plannen die ik toets met mensen die ik vertrouw. Kleinere projecten ga ik zonder aarzeling aan. De 'fails' neem ik voor lief. De 'wins' maken me sterker. 
 

In 10 dagen inspiratie geef ik je handvaten mee om direct in te zetten. Zo gebruik je je tijd goed en ga je onmiddellijk positief aan je bedrijf werken. 

Aanmelden kan hieronder. Dat is de eerste actie die je jezelf kado kunt doen. Vervolgens krijg je toegang tot de eerste dag en kan jouw inspiratie queeste beginnen! Veel plezier ermee.

 

10 dagen inspiratie

€ 10,00Prijs
" Als je vanuit plezier werkt, straalt dit naar buiten uit.
Het gaat erom steeds dichterbij je ware kern te komen
als persoon, als fotograaf en als ondernemer.
Neem vandaag een volgende stap. "
~ Iris Valentina

WHAT PEOPLE SAY

"Ik heb mijn energie gewoon maximaal verhoogd vandaag dankzij jou, Iris en hier ben ik je weer zo dankbaar voor ! Zo veel nuttige informatie, het feit dat je gewoon ook steeds alles meegeeft, zonder filter, zonder iets achter te houden. Het is zo kostbaar. "

 

10 dagen inspiratie

€ 10,00Prijs

IRIS VALENTINA 2020

06-19817596

Studio: Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Post: Parklaan 76, 3722BG Bilthoven 

Nederland, the Netherlands